• 1
  • 2

Seizoensopening 2021

veld  Na lang wachten en de verruiming van de corona maatregelen was het eindelijk zo ver, de seizoensopening. Lees verder voor het welkom woord van onze bestuursvoorzitter en de eerste wedstrijd tegen de Familie Overeem.

 

Welkomstwoord:
Dag allemaal.
Wat goed om te zien dat er zoveel mensen de moeite hebben genomen om toch bij deze bijeenkomst samen te komen. En wat fijn en gezellig dat dit allemaal weer mogelijk is. Zoals jullie in de uitnodiging hebben gelezen zal deze avond in het teken staan van een welkomstwoordje van mij, een voetbalwedstrijd en aansluitend een gezellige borrel met hapjes voor iedereen. Dit zal ook geen officiële jaarvergadering/ledenvergadering zijn, zoals jullie gewend zijn. Er is namelijk niet veel om over terug te blikken. Geen voetballer van het jaar, geen topscoorder etc.. Als bestuur zullen wij komend seizoen de taken weer op ons nemen zoals we eigenlijk afgelopen periode ook gedaan hebben Er zijn geen nieuwe aanmeldingen voor het bestuur. Of is er nog iemand die een functie wil in het bestuur?? Nu kan het nog…  (er volgen geen aanmeldingen)


Via dit welkom wil ik benadrukken hoe trots we zijn dat het voetbalelftal er is. Dit seizoen het 44e jarig bestaan vieren!!! Een verbindende functie heeft om elkaar als familie steeds weer te ontmoeten en te strijden voor de familie-eer. Het plezier in het voetbal en aan de bar. Hoe mooi het is dat we zulke trouwe supporters hebben en dat het heerlijk is om op de mooie velden van Harskamp te voetballen. En hoe fijn het is dat we nu zelfs de 1,5-meter afstand niet meer hoeven te houden en weer veel meer kunnen doen wat we leuk vinden.

Voor de zomervakantie hebben we voor het laatst weer een onderling partijtje gevoetbald. Hier was een redelijke opkomst om toch gezellig een balletje te trappen. Dit seizoen hopen we vaker te mogen voetballen hier bij s.v. Harskamp. We hebben, met een aantal mensen vanuit het bestuur, voor de zomer rond te tafel gezeten met de nieuwe voorzitter van s.v. Harskamp. Hier hebben we een goed gesprek mee gehad en mooie afspraken mee kunnen maken. We kunnen gebruik blijven maken van het sportpark en de kantine als het mogelijk is.
Maar we zijn hier natuurlijk om vooruit te kijken. In de brief staan allemaal mooie initiatieven die we komend seizoen willen gaan organiseren. Er zal, zover als dit mogelijk is, elke maand een avond georganiseerd worden hier bij s.v. Harskamp om een wedstrijd te voetballen. Dit zal tegen een tegenstander worden of gezellig onderling. Dit zal via de app gecommuniceerd worden. Ook willen we nog even inzoomen dat we al drie jaar geen toernooi hebben kunnen houden en dat we dol-dolgraag willen dat het dit jaar wel doorgaat. En dat we misschien stiekem alvast een paar keer 7 tegen 7 kunnen oefenen.

Stilstaan bij de spelers die zijn gestopt.
Jan Willem, Rowena en Mitchel  zijn helaas gestopt met voetballen. Bedankt voor hun inzet. Nieuw lid; Frank Vonk. Welkom heten!
Woensdag 29 december staat de Spil weer tot onze beschikking voor de kinderen en aansluitend voor de volwassenen. We hopen dan op een hoge opkomst om er een succesvolle en gezellige middag van te maken.

Voor het voorjaar van 2022 willen we weer een avond uit organiseren. Mochten hier ideeën over zijn, laat het ons weten. We staan altijd open voor leuke ideeën en initiatieven. Neem hiervoor contact op met iemand van het bestuur. 

Voor nu hebben we alles al besproken wat er op de agenda stond. We wensen iedereen een mooi en veilig voetbalseizoen. Nu kunnen de voetballers zich gaan omkleden en zich gaan klaar maken voor de wedstrijd. Voor de supporters, drink nog iets lekkers en kom dan straks iedereen aanmoedigen langs de lijn.
En ik zou iedereen echt oproepen om vooral na de wedstrijd te blijven bij de hapjes en de drankjes om te vieren dat we weer van start kunnen dit voetbalseizoen. En misschien nog een grapje dat het maar goed is dat het maar 2x 30 minuten voetballen is, gezien de conditie van iedereen.

Bedankt allemaal voor jullie aandacht en we gaan er een gezellige avond van maken!!

 

Verslag wedstrijd volgt later :

Onze sponsoren

  • email logo
  • log vonk schilderwerken
  • client
  • client
  • sponsorworden
  • client
    ...

Over ons

Het familie elftal Vonk bestaat al sinds 1978 en voetbalt in de regio tegen andere familie elftallen, bedrijfsteams en voetbalverenigingen.  Het team bestaat uit grotendeels directe familieleden en aangetrouwde personen. Zo zijn meerdere generaties Vonk actief in het team er staan vaak 2 generaties op het veld.

Contact adres

Contact Familie elftal Vonk

 Wekerom
 06-10000xx
 contactformulier