• 1
  • 2

Nieuwsberichten

images/mainpictures/nieuwsklein.jpg

Het laatste nieuws van Familie Elftal Vonk leest u hier. Dat kunnen mededelingen zijn, verslagen van wedstrijden of toernooien,
feestelijke bijeenkomsten, de nieuwe aankomende talenten of de memoires van oud gedienden. 

Seizoensopening 2021

veld  Na lang wachten en de verruiming van de corona maatregelen was het eindelijk zo ver, de seizoensopening. Lees verder voor het welkom woord van onze bestuursvoorzitter en de eerste wedstrijd tegen de Familie Overeem.

Lees meer

Eindelijk !!

keeper  Eindelijk na lange tijd geen voetbal mochten we weer het veld in. 
 En dat viel enkelen van ons zeer zwaar bleek wel. Het aantal corona kilo's was soms te zien, maar onder de bezielende leiding van onze coach en het enthousiaste publiek  konden we het veld in. 

Lees meer

Voetbalseizoen tijdens Corona

goal Van het Bestuur

We hebben een vreemd voetbal seizoen achter de rug. Wat hebben we veel moeten missen door het Corona virus en helaas zijn we nog steeds niet van het virus af. Dit jaar helaas dus geen toernooi en vanaf maart is er geen wedstrijd meer gespeeld. Hoewel SV Harskamp heeft aangegeven dat we weer welkom zijn zullen de wekelijkse ontwikkelingen gaan bepalen op welke wijze en per wanneer er weer gevoetbald kan worden. Als bestuur balen we daar flink van maar er is geen andere keuze. 

Er wordt gekeken of er teams in de komende periode kunnen spelen en anders is 7 tegen 7 een optie. Maar ten alle tijde zal de gezondheid van ons allen voorop staan, dus zullen en kunnen we alleen iets gaan inplannen indien de omstandigheden en landelijke maatregelen dat toelaten.

 

Namens het Bestuur

 

Vandaag precies 42 jaar

voetbalklein  Feestelijk nieuws.

Vandaag 18-05-2020 is een historische dag, precies 42 jaar geleden besloot de familie een elftal op te richten en startte het Familie elftal Vonk,

of wel het andere Oranje. Inmiddels hebben we vele malen op het velkd gestaan, verschillende toernooien gespeeld en nog steeds is het elftal vol bezet. De tijden zijn nu vreemd en voetballen in wedstrijdverband is helaas nog niet mogelijk, maar reken maar dat de teamgenoten fit zijn. Maar vandaag heffen we het glas, op naar de volgende 42 jaar, PROOST !

42jaarlogovonk

Onze sponsoren

  • email logo
  • log vonk schilderwerken
  • client
  • client
  • sponsorworden
  • client
    ...

Over ons

Het familie elftal Vonk bestaat al sinds 1978 en voetbalt in de regio tegen andere familie elftallen, bedrijfsteams en voetbalverenigingen.  Het team bestaat uit grotendeels directe familieleden en aangetrouwde personen. Zo zijn meerdere generaties Vonk actief in het team er staan vaak 2 generaties op het veld.

Contact adres

Contact Familie elftal Vonk

 Wekerom
 06-10000xx
 contactformulier